Musikskolen og Kor

Musikskolen ved N. Zahles skole

Musikskolen er helt unik for Seminarieskolen og Gymnasieskolen. Det er en selvstændig skole med egne lærere og ca. 220 elever fra de to skoler, hvilket indebærer, at undervisningen kan koordineres med elevernes øvrige undervisning og skole-fritidsordningen.

Når alle tilmeldinger er kommet, forsøger vi at lægge et skema, som passer alle. Det er klart, at alle helst vil have undervisning lige efter skole, men det siger sig selv, at med 220 elever kan det ikke lade sig gøre... Skolerne råder heller ikke over uanede mængder musiklokaler, så det er klart, at vi må bruge alle tidspunkter på eftermiddagen. Vi forestiller os også, at de ældste elever - ligesom det er tilfældet nu - vil kunne få tider, som ligger efter kl.18.

Kor

Børnekoret og Zahlekoret

Det er en god gammel tradition, at vi har kor på N. Zahles Skole. Korene deltager i skolens liv og synger til advents-, jule- og påskeindledning, afslutninger og fester. Korene består af sangere fra både Seminarieskolen og Gymnasieskolen.

De mange tilbud på frivillig musikundervisning mm. samt tilmelding til musikskole og kor foregår på Musikskolens hjemmeside http://musikskolen.zahle.dk