Opslagstavlen

• ikon
    På N. Zahles Seminarieskole er der et par ledige pladser i 0. klasse i skoleåret 2018/2019.

Hvis I er interesseret bedes i sende en mail til sekretær Annette Jensen på [email protected] eller ringe på 33 69 79 42.

Sus Emmery

Annette Jensen den 15-08-2018
  • ikon

ADRESSER, TELEFONNUMRE OG MAIL

HJÆLP! Det er utrolig vigtigt at vi har registreret elevernes og forældrenes adresser, mail og telefonnumre korrekt. Hvis der er ændring af adresse, skal det oplyses til sekretæren på mail [email protected] Hvis der er ændringer af telefonnumre og mail skal I selv ændre det i ForældreIntra, så får sekretæren automatisk besked.
    Hvis forældrene ikke bor på samme adresse er det telefonnumret på folkeregisteradressen der står som hjemmenummer og så kan der tilføjes ekstra adresse og telefonnummer, så begge forældres adresse og telefonnummer står på klasselisten i Intra.
    Den 5. september skal alle elever godkendes i deres bopælskommune, så giv endelig besked hvis der er ændringer i folkeregisteradressen!

FRIPLADSER FOR SKOLEÅRET 2018/2019

Ansøgningsskema om tilskud til skolepenge/SFO er vedhæftet dette opslag men kan også afhentes hos skolens sekretær.
    Desværre vil kun et begrænset antal ansøgere kunne komme i betragtning.
    Sidste frist for aflevering af ansøgningsskema er mandag den 20. august 2018.
    En kopi af årsopgørelsen for 2017 vedlægges ansøgningsskemaet. Fordelingen forventes afsluttet i løbet af september måned.
    Ansøgningen gælder kun for ét skoleår ad gangen.

SKOLEMÆLK FOR SKOLEÅRET 2018/2019

Skolemælken betales som abonnement, dvs. forældre som pt. har et abonnement ikke skal bestille mælk igen til skolestarten.
    Nye elever kan bestille mælken på skolemælk.dk. Hvis I har bestilt forkert mælk eller der er problemer med indbetalingen rettes der henvendelse til Mejeriernes Skolemælksordning på tlf. nr. 87 31 21 40.

Annette Strøm den 15-06-2018