Opslagstavlen

Kære forældre til kommende 0. klasses elever i skoleåret 2019/2020.

Vi har fornøjelsen af at invitere jer forældre til informationsmøde torsdag den 8. november 2018 kl. 17.00-19.00. Mødet foregår i Zahlen, Nørre Voldgade 5.

Gennem årene har vi erfaret, at mange forældre i god tid inden deres barn skal begynde i skole, gerne vil have lejlighed til at høre om skolen og få mulighed for at stille spørgsmål til os. Derfor har vi valgt at imødekomme disse ønsker ved at afholde et orienteringsmøde på så tidligt et tidspunkt i forhold til skolestarten.

Formålet med dette møde er derfor ikke alene, at vi fra skolens side kan præsentere hvad vi står for; men også at I kan få lejlighed til at stille alle de spørgsmål, det er relevant for jer at få svar på.

Mødet er uden børn!

Hvis man ikke allerede er på vores venteliste kan den tilgås via vores hjemmeside.

Vi glæder os til at se jer!

Sus Emmery

N. Zahles Seminarieskole